DIY Valepalmikkopanta

Vihdoin taas kässäjuttuja! Ihanaa! Sain Joulun alla jonkinmoisen ähkyn käsitöistä. Sillon oli monta rautaa tulessa verkkokaupan perustamisesta tuotteiden valmistamiseen ja ihan postituksiin asti. Olen äärimmäisen kiitollinen siitä kiireestä ja että ihmiset tykästyivät tuotteisiini, mutta Joulusta selvittyäni ajattelin että nyt olisi hyvä huilia hetki. Samanlaisen ähkyn sain somen suhteen. Olen aktiivinen useassakin facebookin ryhmässä ja somea tulee selattua välillä liikaakin. Se alkoi ihan ahdistamaan. Ei ihminen jaksa kokoaikaa joka tuutissa huudella. En minä ainakaan.

Mutta nyt on uusi ääni kellossa ja uusi tarmo. Lomailtiin vähän muissa maisemissa ja sitten tuli vielä sairasloma kotiinpalattua niin sain todellakin akut ladattua. Sillon kun on kovin väsynyt jo ihan töistä ja arjesta ei todellakaan tee mieli värkätä mitään ylimääräistä. Sen takia ei kannatakaan tuntea huonoa omatuntoa tekemättömyydestä. Kaikella on aikansa.

Törmäsin Alvariinan blogissa (http://alvariina.blogspot.fi/2016/11/ohje-neulottu-panta-ja-virkattu-kukkanen.html?m=1) ihanaan valepalmikkopantaan ja ajattelin, että tuota pitää kokeilla. Tykkään kovasti palmikkoneuleista ja tämä valepalmikko helppoudessaan houkutteli. Jälki ei mielestäni ole ihan niin kaunista kuin oikealla palmikkotekniikalla, mutta toimii ja on nopea tehdä. Lisäksi virkkasin vielä ihan Alvariinan ohjeen mukaan ruusukkeen pannan koristukseksi, koska jotain hörsyähän pitää aina olla. Pannasta tuli tosi ihana. Ompelen vielä vuoren, jottei tuuli menisi läpi. Ja mahdollisesti teen vielä toisenvärisen vaihtoruusukkeen, mutta katsotaan nyt. Panta on muuten tehty kokonaan kierrätyshengessä eli langat on ylijäämälankoja ts. usean kerän loppuja ja helmet on puretusta korusta.

20180203_114733-120180203_114755-120180204_120743

Myös korvispuolella on tapahtunut tuotekehitystä. Uskoisitko, että kuvan korvikset on tehty kierrätystölkistä? Minä rakastuin näihin vaahteranlehtikorviksiin ja otankin ne nyt koekäyttöön. Saattaapa niitä tulla myöhemmin kauppaankin.

Olen aloittanut myös taimien esikasvattelun pitkän kasvuajan vaativista kasveista ja siementen itämisen seuraaminen on hykerryttävän jännää. Joka aamu käyn heti kurkistelemassa näkyykö purkeissa eloa ja tänään näkyi! Orvokkeja on ainakin tulossa, ou jee!

Ulkona on pakkaskeli, mutta kovaa vauhtia kohti kevättä mennään! Hyvä alkavaa viikkoa! Toivoo, Javis

2 kommenttia artikkeliin ”DIY Valepalmikkopanta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s