DIY Pullovalo

Nyt on vuorossa maailman historian helpoin diy-projekti. Pitää osata juoda, vähän tiskata ja kääntää kytkimestä. Tähän pystyy kuka vaan! Ensin tarvitaan pullo ja mielellään joku oikein kaunis yksilö. Projektiin valikoitui Freixenet Prosecco. Sitten pidetään tyttöjen iltamat mökillä ja nautitaan pullon sisältö. Oli muuten todella hyvää! Harjoittelimme tätä vaihetta useammalla pullolla..

20171203_154522

Tarvikkeet yksinkertaisuudessaan.

Huh, projektin vaikein vaihe on nyt takana. Sitten vaan puteli fairyveteen likoamaan ja tylsällä veitsellä raaputellaan etiketit pois. Loput liimajäämät lähtee hyvin kynsilakanpoistoaineella. Kuivatetaan.

Tällä välin käydään Tokmannilla ja ostetaan kahden valosarjan paketti. Hinta 5 euroa, halpaa ku mikä. Patteritkin on jo pakkauksessa. Valojen patterikotelo on mukavasti naamioitu viinipullonkorkiksi, mutta jos ruskea väri ei miellytä voi korkin päällystää hopeateipillä (askartelukaupoista) tai vaikka jesarilla. Minua ei haitannut, joten jätin sen ihan originelliksi.

20171203_154325

Sitten vaan valosarja pullon sisään ja valot päälle. Laitoin pullon alle peilin joka mukavasti heijastelee valonsäteitä. Vieläkin se oli mielestäni vähän alastoman näköinen, joten laitoin kranssin ympärille ja tontun kylkeen. Tuli kaunis jouluasetelma.

20171203_161112

Alaston pullovalo.

20171203_161229

Ja valmis! Kaunis tuli. 

Samalla laittelin muita joulukoristeita esille. Minulla on tietyt samat koristeet lähes joka vuosi. Kaikkea en välttämättä käytä aina vaan pidän välivuoden ja jotenkaan en noihin kyllästy. Jotain pientä uutta twistiä saatan kehitellä tai muokata ja suurimman osan olen alunperinkin tehnyt itse. Meillä koristeet on vaan sen joulukuun niin eivät ala tympimään. Muistan lapsuudesta, että äidillä oli yhdet hänelle rakkaimmat posliiniset enkelikoristeet. Ne koristeet tekivät äidin joulun ja äiti meidän muiden. Käytössä ovat yhä ja varmasti, joka joulu tästä eteenpäinkin.

20171203_161252

Viime vuonna tekemäni tontut pääsivät taas esille. Minä ja hän.

Mukavaa joulukuuta, nautiskellaan! Toivoo, Javis

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s