Kirppislöytöjä

Jotta juoni pysyisi jännittävänä pompin välillä muisteloissa ja palaan takaisin nykyaikaan. Nuo kaksi ensimmäistä blogipostaustahan sijoittuvat kevääseen 2016 vaikka ovatkin kirjoitettu nyt heinäkuussa 2017. Nyt haluan kuitenkin kertoa reissusta Pihlajiston kirppikselle, joka inspiroi mua kovasti.

Koska syvästi rakastamani Emmerdale on kesätauolla jouduin aamukahvia juodessani turvautumaan toiseen suosikkiini Tanskan aarteenmetsästäjiin. Rakastan sitäkin ohjelmaa, jossa tehdään mahtavia löytöjä ja arvostetaan myös vanhaa tavaraa. Kaiken ei tarvitse aina olla uutta ja kiiltävää vaikka blingi onkin ihanaa. Sanoin siinä sitten äänen haluavani itsekin kirppikselle penkomaan. Mies kertoi nähneensä ohikulkumatkalla Pihlajistossa isohkon itsepalvelukirppiksen, mennäänkö sinne? Ja eikun tuumasta toimeen.

Siellä kollattiin pöytiä ja tutkailtiin kaikkia hauskoja tavaroita. Ihan huippua! Tavoitteetkin oli mielessä: valkoista pitsiä yhteen tuunausprojektiin, pellavan oloista kangasta mökin verhoihin ja mulle farkkutakki. Kaikki löytyi ja vähän muutakin mitä nyt farkkutakista puuttui hihat. Tässä mahtavat löydöt: valkoinen pitsitoppi materiaaliksi, sinipohjainen kukkahörsylätoppi kesärientoihin, farkkuliivi, ruskeat vielä pakkauksessa olevat verhot ja Dino-koirallemme huomioliivi sekä heijastava panta. Näiden lisäksi löytyi huikea Marilyn-taulu, joka paljastetaan vasta lopullisella paikallaan.

20170713_222216

20170713_130925-1.jpg

Kirppistelyn lisäksi käytiin Viikin Prismassa ja siellä oli lankoja alennuksessa. Mielessäni on jo jonkun aikaa pyörinyt, että haluaisin itsekin taas neuloa jotain. Olen huokaillut taitavien ystävieni tekemille sukille ja nyt päätin, että lähden itsekin kokeilemaan. Toiseksi langaksi valitsin sellaista moniväristä, josta tulee sukkiin ilmettä vaikka malli olisikin yksinkertainen. Pääsin jo vähän alkuunkin ja nyt täytyy palata puikkojen ääreen.

Kilin kolin, Javis

20170713_212431.jpg20170713_221820.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s